Sándor István, titkár

Sándor István Pál nyugállományú I.M. Bv. alkalmazott, 2005. július. 15.-től a Szent Vince Borrend és az azt követően ezen Borrenden belül önállósodott Békés Megyei Lovagi Széke tagja is.

Apai nagyapja ősi ágán van a családja múltjában szőlősgazda, szőlészettel, borászattal foglalkozó ős. Többedmagával tevékenyen vett részt a Szent Vince Borrend Békés Megyei Lovagi Széke önállósodásában, s lett a Lovagi Szék marsallja a tagság választását követően. Feladata "speciális", a rendezvények "katonás, fegyelmezett" lebonyolítása. Szorosan együttműködik a ceremóniamesterrel.

Megválasztása óta törekszik a Békés Megyei Lovagi Széke jogi státuszának tisztázására, saját klubhelység megszerzésére, kialakítására.

Őmaga mérsékelten volt borfogyasztó, s amióta a Borrend tagja lett, számára elsődleges a minőségi, kulturált borfogyasztás. Mottója: "Túl rövid az életünk ahhoz, hogy rossz borokat igyunk!" A csongrádi borokat népszerűsítve bizton állíthatja, hogy a csongrádi borok jó borok! A borászok, jó szakemberek és jó barátok!